Paes Classics

Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van klassiekers.
Met name Alfa Romeo oldtimers.

Over onsONZE Waarden en STANDAARDEN

Wij zijn pas tevreden als we de auto zelf ook zouden willen hebben en staan achter onze producten.


Waarom investeren in oldtimers?

De rente op de bank is enorm laag, een bitcoin is leuk maar niet zichtbaar en/of tastbaar. Dus waarom niet beleggen of investeren in een oldtimer? Zo heeft u een tastbare investering welke u ook kunt gebruiken en waarmee u de show kunt stelen.


Welke services bieden wij u?

  • Bemiddeling in de verkoop van uw auto. Wij zoeken een koper voor uw auto en nemen dit proces voor u uit handen. Door ons uitgebreide netwerk vinden wij snel de juiste koper voor uw auto.
  • Wij zoeken de perfecte auto voor u aan de hand van uw wensen en budget. U vraagt en wij gaan op zoek. Door ons uitgebreide Europees netwerk en jarenlange ervaring in import en export van auto's hebben wij een groot netwerk en kunnen wij de perfect auto voor u vinden en eventueel importeren. Wij verzorgen dit proces van A tot Z en indien de auto nog niet in de gewenste staat is regelen wij dit ook voor u. U rijdt bij ons de weg op met de auto van uw dromen.
  • Wij regelen uw restauratie: door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor u de perfecte restauratie regelen. Wij nemen al het regelwerk uit handen en zorgen ervoor dat uw auto perfect gerestaureerd word met hulp van onze partners. Wij halen uw auto op en leveren deze in top conditie weer af zodat u zorgeloos kunt genieten van uw auto.
  • Advies in opslagcondities: een oude dame verdient de beste zorg. Indien u uw auto in perfecte conditie wil houden adviseren wij u ook in de opslag. Een eventuele tent constructie behoort tot de mogelijkheden.
  • Taxatie van uw voertuig: wij regelen een officiële taxatie voor aan- of verkoop en verzekering van uw voertuig.Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de KVK en kunt u hier downloaden.